top of page

reportage en video

Print en digitaal

Een bedrijfsreportage is een sterk communicatiemiddel. Het geeft klanten, relaties en geïnteresseerden een blik achter de schermen van laboratoria, onderzoeksinstituten, een biologische boerderij of een food bedrijf. Een blik in de keuken en kennismaking met de mensen die het moeten doen. Van projectleider tot wetenschapper, van directeur tot R&D- manager en van CEO tot analist. We zitten bovenop de nieuwste, technische en wetenschappelijke ontwikkelingen. 

Heldere communicatie.

Out-of-the-box denken. De vertaalslag maken naar de lezer. Wij vertalen hightech ontwikkelingen naar grijpbaar Nederlands of Engels. Jargon wordt mensentaal. Zo komt de boodschap over.

 Technische of wetenschappelijke onderwerpen? Graag! Milieuproblematiek, laboratoriumtechnologie, verpakkingen, voeding of de marketing daarvan? We brengen complexe zaken terug naar de kern. 

Beeld zegt vaak meer dan tekst. Maar beeld alleen zegt niet altijd genoeg. Daarom doen we beide. In één vloeiende beweging. Voor een optimale afstemming van tekst en beeld en andersom. Wel zo krachtig voor het overbrengen van de boodschap.

Brochures liever vandaag dan morgen in huis? Wij kunnen het sneller of beter. Als A4 newsletter, dubbelgevouwen A4 of flyer. In druk en voor online-toepassingen.

project sheets, fotografie

project sheets

brochure

brochure, vertaling

bottom of page